Coroane ceramice pe suport de zirconiu

Lucrările ceramice pe suport din zirconiu elimină folosirea metalelor în lucrările protetice, aducând numeroase avantaje.
Zirconiul este materialul viitorului în stomatologia estetică, datorită proprietăților sale deosebite:

asigură o bună biocompatibilitate cu țesuturile cavității bucale
asigură durabilitatea lucrării, datorată rezistenței mecanice deosebite
asigură o estetică deosebită, zirconiul fiind o ceramică cu proprietăți optice remarcabile
elimină complet structura metalică existentă în lucrările metalo-ceramice clasice, evitându-se apariția fenomenelor de coroziune și cele de aparitie a unei colorații negre în jurul gingiei.

Datorită rezistenței deosebite, este singura variantă care permite realizarea unor punți dentare integral ceramice de dimensiuni mari (peste 4 elemente) iar tehnologia de realizare a structurii de zirconiu este complet computerizată. Tehnologia CAD/CAM (Computer Assisted Design / Computed Assisted Manufacturing) este o întreagă linie tehnologică compusă dintr-un scanner, cu ajutorul căruia se scaneaza modelul de lucru, computere, mașină de frezat, întreaga tehnologie fiind pusă în mișcare prin numai câteva click-uri. Rezultatele sunt excepționale, adaptarea lucrării pe bonturile protetice fiind perfectă.

Dupa realizarea structurii de zirconiu, peste aceasta, tehnicianul ceramist va stratifica ceramica și va creea forma și culoarea dintelui pentru satisfacția deplină chiar și a celui mai pretențios pacient.

În realizarea lucrărilor pe zirconiu, este utilizată tehnologia CAD/CAM (Computer Assisted Design / Computer Assisted Manufacturing) prin intermediul căreia lucrarea protetică va fi perfect adaptată la nivelul preparației realizate de către medic în etapa de pregătire a dinților.

Serviciile medicale fără compromis