Incrustații ceramice

În cabinetul stomatologic Smart Dental Cluj Napoca, CEREC a devenit opțiunea numărul 1 în reconstrucția dinților cu o distrucție întinsă (distrucție rezultată în urma unei carii profunde sau în urma înlocuirii unor obturații mari). În aceste cazuri, simplele obturații nu pot fi suficiente pe termen lung, dintele având nevoie de un material superior pentru a avea rezistența necesară - ceramica dentară. De aceea, în locul clasicelor obturații (plombe) compozite, la dinții cu distrucție întinsă vom realiza Inlay-uri / Onlay-uri CEREC - adevărate piese „puzzle” ceramice care vor înlocui cu o precizie de nivel micrometric a zonei distruse a dintelui.

Prin aceste Inlay-uri / Onlay-uri CEREC, noi vom aborda cu mult mai mult simț conservativ tratamentul unui dinte, înlocuind doar porțiunea ce lipsește a dintelui în urma unei carii, fracturi, obturații vechi (dorim să păstrăm cât mai mult din dintele dumneavoastră). Astfel, reușim să recontruim dintele dumneavoastră printr-o metodă mult mai conservativă decât clasicele coroane dentare (coroanele necesită o șlefuire integrală a dintelui).

Cheia pentru realizarea acestor tratamente speciale este tehnologia avansată pe care o utilizăm - CEREC 3D. Mai multe informații - aici.

Serviciile medicale fără compromis