Conceptul Smile Design

Smile Design - recrearea zâmbetului tău la Smart Dental

În urmă cu câțiva ani, pacientul era nevoit să accepte o lucrare protetică gata realizată fără a avea un cuvânt de spus în realizarea ei.
Utiliznd conceptul de Smile Design – principala nostră preocupare este aceea de a anticipa rezultatul estetic dorit de pacient. Oferim pacientului posibilitatea de a vizualiza rezultatul lucrării protetice înainte de finalizarea ei.

Avem la dispoziție o serie de preocedee de la simple la complexe prin care realizăm acest lucru. Prefigurarea tratamentului se va realiza împreună cu dumneavoastră, pe baza modelelor și a fotografiilor inițiale. Vom realiza virtual viitoarea lucrare protetică, stabilind forma, textura și culoarea dinților dumneavoastră, prin:

fotografii digitale – realizarea unor fotografii digitale de mare acuratețe pentru discuția cazului
cazuri similare – prezentarea unor lucrări similare realizate în cabinetul nostru
wax-up diagnostic – prefigurarea lucrării finale prin ceară de culoare albă pe modelul de studiu
mock-up diagnostic – prefigurarea formei dorite a dinților prin adăugarea unor materiale compozite
lucrări provizorii – realizate în cabinet de către medicii noștri sau în laboratoarele dentare partenere – după forma pe care am stabilit-o prin wax-up sau mock-up
simularea computerizată a lucrării protetice – prin metode de analiză și prelucrare digitală a imaginilor computerizate putem modifica cu precădere forma dinților, poziția, culoarea acestora, nivelul gingival etc.
Pacientul va putea astfel alege mai ușor una din variantele de tratament propuse, cunoscând deja cum va arăta rezultatul final al lucrării protetice.

Serviciile medicale fără compromis